Titanic Titanic

Шедьовър на корабното моделиране

Шедьовър на корабното моделиране

Кралят на трансатлантическите кораби най-големият, най величественият... корабът на мечтите!

ДА СЕ КАЧИМ НА БОРДА НА НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ КОРАБ В СВЕТА...
Историята на „Титаник“ е необикновено повествование за най-луксозния пътнически кораб, прославян и помнен някога. Тя е и завладяващо описание на една „бурна“ епоха, съчетаваща в себе си блясък и впечатляващи иновации. Технологичният прогрес, представен от Титаник, изглеждал неудържим, но… В една априлска нощ през 1912 г. се случва това, което се е смятало за невъзможно, довело до най-голямата корабна трагедия на всички времена.

Уникален модел от метал и дърво, пресъздаден с точност по оригиналните чертежи

Внушителен корабен модел, който с точност пресъздава Кралския пощенски кораб ТИТАНИК. Шедьовър на моделизма с прецизно изработени детайли. Целият комплект части е проектиран по оригиналните чертежи.
Реализъм и съвършенство, на които се възхищаваме във всеки детайл на конструкцията: от палубите, облицовани с редки видове дървесина, до техническите покривни детайли, от металния корпус до изисканите елементи от фотогравиран месинг, като парапетите по палубите и колелото на руля.

Функционално дистанционно управление!

Реплика на корабния телеграф от машинното отделение. Лост и бутони активират звуковите и светлинни ефекти!

Моделът е с функции машинно задвижване, димящи комини, включване на палубните светлини, корабна сирена и подаване на сигнали за помощ.

Списания

Увлекателни разкази за създаването на проекта, строителството на нов док, стартирането на изграждането на гигантския кораб от Harland & Wolff в Саутхемптън и трагичния край на първото пътуване. Буквално се качваме на борда на трансатлантическия кораб, за да открием всички детайли по конструкцията му, от машинните отделения до разкошните зали, от вътрешните декорации на кабините до техническото оборудване на палубата. Страница след страница историите, костюмите, изкуството и техническите изобретения ще ни потопят в една епоха, характеризираща се със значими нововъведения и изискан художествен вкус.

МОРСКИ ГИГАНТИ

Пълен преглед на големите океански кораби от първата половина на 20 век.

КРЪСТОСАНИ СЪДБИ

Историческите свидетелства от нощта на потъването на Титаник.

ЖИВОТ НА БОРДА

Нека изживеем отново завладяващата атмосфера на борда на Титаник: обзавеждане, услуги, социален живот.

ДВАЙСЕТИ ВЕК

Да преживеем отново златния век на великите параходи, деца на индустриалната революция.

СГЛОБЯВАНЕ

Нека изградим заедно стъпка по стъпка гигантския шедьовър на корабостроенето в мащаб 1:200.

Колекцията се състои от 140 броя. Цена на първи брой – 1,00 лв. (вместо 22,95 лв.). Цена на втори брой – 8,95 лв. (вместо 22,95 лв.). Цена на следващите броеве – 22,95 лв. (освен ако данъчната ставка не претърпи промени). Издателят си запазва правото да променя цената на броевете в случай на значително увеличаване на производствените и/или транспортните разходи. Този продукт е част от комплект за сглобяване. Спазвайте стриктно инструкциите, дадени в предоставената листовка. Прочетете и съхранявайте дадената информация за справки в бъдеще. ВНИМАНИЕ. АРТИКУЛ ЗА МОДЕЛИСТИ, НЕ Е ИГРАЧКА. Функционални
режещи или остри части. Монтирането на електрическите или електронните компоненти трябва да се извършва под надзора на
възрастен или от самия възрастен. Захранването се осъществява посредством батерии, не се свързва към електрическата мрежа.

Имате въпроси?

Веднага се свържи с нас на имейл: titanicbg.hachette@gmail.com
Нашият отдел за техническо обслужване ще отговори на всеки въпрос, свързан със сглобяването на модела!

e-mail: office@ndbg.net
web: ndbg.net

Може да заявите предишни броеве или пък да се свържете на office@ndbg.net, както и да поръчате на ndbg.net
Следвайте ни в FB: „Национална дистрибуция“ АД