Trabant 601 Deluxe Trabant 601 Deluxe

Cглоби легендарния Трабант допълнен с каравана

Cглоби легендарния Трабант допълнен с каравана

Малкият голям Трабант

Трабант е произвеждан от 60-те години до падането на Берлинската стена.
Със своята известна кароцерия (Duroplast), устойчива на ръжда, и със своя двутактов двигател Трабант се превръща в истински символ на автомобилната история.
Трабант е семпъл и надежден автомобил, перфектен избор за масовата моторизация на страните от Източна Европа.

Днес той не e просто култов предмет, а заема специално място в сърцето на всеки любител на автомобилите.

Моделът в детайл

Ще откриете една перфектна репродукция на Трабант 601 с множество части: вратите, прозорците, багажникът и предният капак се отварят, воланът и светлините работят. Ще се забавляваш както по време на сглобяването на тази реплика в мащаб 1:8, така и след като моделът бъде завършен.

ЛЕСЕН ЗА СГЛОБЯВАНЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОДРОБНИТЕ ИНСТРУКЦИИ
Всеки брой съдържа подробни инструкции за сглобяването на твоя модел. Всеки етап е описан точно и лесно за разбиране. Текстовете са придружени от илюстративни изображения. Всички части са предварително боядисани, включени са винтове и отвертка. Този модел е идеален избор за начинаещи моделисти.

Някои особености

  • Напълно работещо кормилно управление
  • Отварящи се капак, багажник и врати, свалящи се прозорци
  • Работещи фарове и стопове
  • Точно възпроизведен двигател
  • Гуми
  • С изключителната каравана Würdig 301

ДАННИ ЗА МОДЕЛА МАЩАБ: 1:8

РАЗМЕРИ: ДЪЛЖИНА: 42,5 cm, с караваната: 92 cm, ШИРИНА: 19 cm, ВИСОЧИНА: 15,8 cm 
МАТЕРИАЛИ: МЕТАЛ, ABS, ПЛАСТМАСА, ГУМА

Списания

Всяка седмица ще получавате богато илюстриран брой с части на модела. Освен инструкции за сглобяването му стъпка по стъпка, ще преоткриете историята на Трабант и всичките тайни на техническите й особености.

ИСТОРИЯ НА ТРАБАНТ

В Германия са изработени повече от три милиона и страстните любители полагат много грижи и днес за собствените си трабанти. Потопи се в завладяващата история на това култово превозно средство, разказана по вълнуващ и забавен начин.

РЪКОВОДСТВО ЗА МОНТАЖ

Всеки брой съдържа инструкции стъпка по стъпка с ясна и точна информация, придрдужена от обяснителни изображения. Сглобяването на модела ще бъде лесно, забавно и приятно и за не толкова големи експерти.

Колекцията се състои от 125 броя. Цена на първи брой – 1,99 лв. (вместо 20,99 лв.). Цена на втори брой – 8,99 лв. (вместо 20,99 лв.). Цена на следващите броеве – 20,99 лв. (освен ако данъчната ставка не претърпи промени). Издателят си запазва правото да променя цената на броевете в случай на значително увеличаване на производствените и/или транспортните разходи. Комплект за сглобяване. Следвайте внимателно инструкциите в приложените към него указания. Моля, прочетете и запазете информацията за бъдещи справки. ВНИМАНИЕ! МОДЕЛ ЗА СГЛОБЯВАНЕ, НЕ Е ИГРАЧКА! В детайлите за монтаж има заострени елементи и режещи ръбове. Сглобяването на електрически или електронни компоненти трябва да се извършва под наблюдение на възрастен или от самия него. Захранването е с батерии и не е необходимо свързване към електрическата мрежа. Батерии не се предоставят.

Имате въпроси?

Колекцията се състои от 125 броя. Всеки брой от поредицата съдържа части от модела и списание с инструкции за сглобяването им. В списанието можете да прочетете и интересни факти за историята на модела и света на автомобилите по онова време.

Първи брой е в продажба от понеделник, 22 януари 2024 г., втори – от понеделник, 5 февруари 2024 г., а трети – от понеделник, 19 февруари 2024 г. Изданието е двуседмично за първите десет издания, след това ще излиза всяка седмица и датата на издаване в будката ще бъде понеделник.

Цена на първи брой – 1,99 лв. (вместо 20,99 лв.). Цена на втори брой – 8,99 лв. (вместо 20,99 лв.). Цена на следващите броеве – 20,99 лв. (освен ако данъчната ставка не претърпи промени). Издателят си запазва правото да променя цената на броевете в случай на значително увеличаване на производствените и/или транспортните разходи.

Веднага се свържи с нас на имейл: trabant.hachette.bg@gmail.com
Нашият отдел за техническо обслужване ще отговори на всеки въпрос, свързан със сглобяването на модела!

e-mail: office@ndbg.net
web: ndbg.net

Може да заявите предишни броеве или пък да се свържете на office@ndbg.net, както и да поръчате на ndbg.net
Следвайте ни в FB: „Национална дистрибуция“ АД